19.10.2010. / 09:06

Autor: Andrea Belin

Nove komplikacije: Trudna Celine Dion opet završila u bolnici

Da je pjevačica primljena u bolnicu St. Mary u West Palm Beachu na Floriri zbog mogućnosti prijevremenog poroda, potvrdio je i njezin glasnogovornik

Celine DionCeline DionČetrdesetvogodišnja pjevačica Celine Dion, koja bi blizance trebala roditi tek početkom sljedećeg mjeseca, završila je u bolnici.

Da je pjevačica primljena u bolnicu St. Mary u West Palm Beachu na Floriri zbog mogućnosti prijevremenog poroda, potvrdio je i njezin glasnogovornik.

Inače, zbog mučnina i jakih bolova u trbuhu, Celine Dion je završila u bolnici i krajem kolovoza. I tada su se liječnici pribojavali da bi mogla prerano roditi. Iako je njezino zdravstveno stanje bilo prilično stabilno, zadržali su je u bolnici.

Podsjetimo, Celine i njen suprug Rene Angelil bi trebali postati roditelji blizanaca koji su začeti umjetnom oplodnjom.

'Izvan sebe smo od sreće. Celine samo želi normalnu trudnoću. Nadala se djetetu, a vijest da će roditi dvoje za nas je dvostruki blagoslov', kazao je Angelil krajem svibnja kada su saznali da će dobiti dvije prinove. Četrdesetodvogodišnja pjevačica i njen 68-godišnji suprug od ranije imaju sina.

Vezane vijesti

Timošenko prebačena u bolnicu

Timošenko prebačena u bolnicu

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko prebačena je u srijedu ujutro iz zatvora u Harkivu u bolnicu tog grada na istoku Ukrajine na liječenje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika