19.10.2010. / 12:48

Autor: Nacional.hr

Anonimne prijetnje popovima: 'Četnici, marš na Drinu, imat ćemo mi hrvatske pravoslavce'

Muškarac je svećenicima prijetio na nacionalnoj osnovi nazvaši ih "četnicima" te ih upitavši "Šta ćeš ovdje Četniče, marš na Drinu u četničku Srbiju...što ćeš sad raditi kada dođe hrvatska pravoslavna crkva"

Ilustracija; Autor:
Filip Brala/PIXSELLIlustracija; Autor: Filip Brala/PIXSELLPravoslavni svećenici u Kninu i Skradinu proteklih su dana dobili nekoliko prijetećih poziva zbog kojih je službenu istragu pokrenula i Policijska uprava Šibensko-kninska.

Kako piše Slobodna Dalmacija, nepoznata muška osoba nekoliko je puta nazvala, vrijeđala i prijetila dvojici pravoslavnih svećenika u Kninu i Skradinu. Muškarac je svećenicima prijetio na nacionalnoj osnovi nazvaši ih "četnicima" te ih upitavši "Šta ćeš ovdje Četniče, marš na Drinu u četničku Srbiju...što ćeš sad raditi kada dođe hrvatska pravoslavna crkva".

Protonamjesnik treće parohije Crkvene općine Knin Sava Majstorović i njegov kolega, protonamjesnik crkve Svetog Spiridona u Skradinu te su prijetnje prijavili policiji koja traga za počiniteljem ili počiniteljima. S obzirom na to da su prijetnje upućenje obojici svećenika bile gotovo istovjetne, sumnja se na istog počinitelja.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 19.10.10. 13:16

samo vi otkrijte počinitelje pa ih dajte LOZINI !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika