20.10.2010. / 08:25

Autor: Totalsport

Briatore najavio povratak u Formulu 1

Vidjet ćemo kako će izgledati moj povratak 2013. godine. Nemam više biti namjeru šef neke momčadi, ali to ne znači da sam se oprostio od Formule 1. Daleko od toga - istaknuo je Briatore

Flavio BriatoreFlavio BriatoreNekadašnji šef momčadi Renaulta u Formuli 1 Flavio Briatore potvrdio je da se želi vratiti u najelitnije automobilističko natjecanje nakon što mu 2013. godine istekne kazna.

Podsjetimo, Briatore je zajedno s bivšim glavnim direktorom inženjeringa francuske momčadi Patom Symondsom proglašen krivim za namještanje utrke u Singapuru 2008. godine. Nakon nagodbe s Međunarodnom federacijom autosportova (FIA) obojica su dobila zabranu sudjelovanja u natjecanju Formule 1 do početka 2013. godine.

Iako je do toga datuma ostalo još dosta vremena, Talijan već sada razmišlja o svojim mogućnostima.

- Vidjet ćemo kako će izgledati moj povratak 2013. godine. Nemam više biti namjeru šef neke momčadi, ali to ne znači da sam se oprostio od Formule 1. Daleko od toga - istaknuo je Briatore.

Dao je naslutiti da ga zanimaju komercijalna i poslovna strana natjecanja, čime je podgrijao špekulacije da želi naslijediti svoga prijatelja Bernieja Ecclestonea, šefa tvrtke Formula One Management, koja upravlja Formulom 1. Ipak, pitanje je hoće li se Briatoreu ispuniti želja budući da je 80-godišnji Ecclestone nedavno najavio kako se nema namjeru tako skoro povući.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika