20.10.2010. / 13:10

Autor: Hina

Novi skandal: Angelina Jolie je u Mađarskoj bila žrtva prevaranata

Čuvar zgrade u Budimpešti, u kojoj se snimaju neki ratni prizori, ugovorio je iznajmljivanje zgrade s Angelinom Jolie koja mu je isplatila 5400 eura. O tome nije obavijestio vlasnika koji se jako iznenadio kada je doznao da se u njegovoj zgradi snima film

Angelina JolieAngelina JolieHollywoodska zvijezda Angelina Jolie, koja u Mađarskoj snima film, bila je žrtva prevaranata.

Čuvar zgrade u Budimpešti, u kojoj se snimaju neki ratni prizori, ugovorio je iznajmljivanje zgrade s Angelinom Jolie koja mu je isplatila 5400 eura.

Čuvar o tome nije obavijestio vlasnika koji se jako iznenadio kada je doznao da se u njegovoj zgradi snima film.

"Nazvao me poslovni partner i pitao znam li da se u našoj zgradi snima film", ispričao je jedan od vlasnika ruševne zgrade.

"Nikad ne bi pogodio: snima ga Angelina Jolie! I što je još ljepše zgradu je na tjedan dana iznajmio naš čuvar i sve naplatio ne obavijestivši nas...", dodao je vlasnik.

"Mislio je da nikad nećemo doznati za snimanje jer rijetko obilazimo to mjesto", dodao je.

Producenti su vlasnicima morali najamninu platiti još jednom. Čuvar je nakon toga otpušten, ali novac je već potrošio.

"Angelina ne poznaje mađarsku drskost", komentirao je vlasnik. "Nije mogla znati da bi joj taj čovjek bio u stanju prodati i zgradu parlamenta."

Jolie je svoj redateljski prvijenac počela snimati u Budimpešti prošloga tjedna, a u studenom bi se snimanje trebalo nastaviti u Sarajevu.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

registracija
25/12/09

trta333, 20.10.10. 16:34

To joj ostala navika iz mladosti.Tako je ona u životu i ribu davala.a tek sutradan pitala sa kim je spavala.Koje je to ćure.Kad je Madjari mogu tako na brzaka izvatati,a šta će tek raditi sarajevska jalija.Ovo njeno snimanje biće po onoj narodnoj: Skuplja pita ,nego tepsija.


registracija
8/7/09

bankar, 20.10.10. 16:36

ah jaka stvar


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika