20.10.2010. / 14:22

Autor: NCL Promo

'Preporuka chefa - vrhunski užici prirodne prehrane: Nova kuharica Tvrtka Šakote

Na 140 stranica luksuzno opremljene kuharice Tvrtko otkriva ponešto o sebi, svojim interesima te donosi preko stotinu recepata - od predjela, salata, juha, glavnih jela, deserata pa do temeljnih recepata za pripremu tijesta, domaćih rezanaca i još mnogo toga

'Preporuka chefa - vrhunski užici prirodne prehrane' naziv je nove kuharice Tvrtka Šakote, šefa restorana 'Nova' čija će se promocija održati u četvrtak, 21. listopada u 19 sati u dvorani Makronove u Ilica 72/I.

Na 140 stranica luksuzno opremljene kuharice Tvrtko otkriva ponešto o sebi, svojim interesima te donosi preko stotinu recepata - od predjela, salata, juha, glavnih jela, deserata pa do temeljnih recepata za pripremu tijesta, domaćih rezanaca i još mnogo toga.

Na promociji će uz Tvrtka Šakotu sudjelovati i Mario Valentić i Zlatko Pejić koji će otkriti neke zanimljivosti o Šokoti, njegovom jedinstvenom kulinarskom stilu.

Inače, Tvrtko Šakota, poznati je chef kultnog zagrebačkog restorana Nova, koji je promijenio i popularizirao doživljaj veganske i makrobiotičke prehrane u Zagrebu. U njegovim su specijalitetima uživale brojne domaće i strane poznate osobe. Osmislio je niz originalnih recepata koji će prirodnu kuhinju predstaviti u posve novom i uzbudljivom ruhu koje nadilazi sva prehrambena načela i usmjerenja.

Za svoja jela bira organske, cjelovite i sezonske namirnice čime poštuje kriterije uravnotežene i ekološke prehrane, a time nas potiče da zdravo i ukusno jedemo te na taj način brinemo o svom zdravlju i izgledu što napokon postaje uzbudljivo i in sve većem broju ljudi.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika