20.10.2010. / 19:09

Autor: Hina

Izbor Guardiana: Hrvatska četvrto najatraktivnije odredište u Europi

Od siječnja do rujna ove godine Hrvatsku je posjetilo 236.843 državljana Velike Britanije, što je pet posto više nego uz istom prošlogodišnjem razdoblju

Plitvička jezeraPlitvička jezeraHrvatska je proglašena četvrtom među najatraktivnijim europskim turističkim odredištima, nakon Austrije, Švicarske i Švedske, u sklopu ovogodišnje dodjele Guardian Observer Travel Awards, objavio je britanski dnevnik "The Guardian", pohvalila se priopćenjem Hrvatska turistička zajednica.

Također, prema putničkim agentima "Choice Awards 2010." u kategoriji "bližih odredišta" Hrvatska je proglašena novom zvijezdom među odredištima koja se najviše preporučaju turistima pri odabiru putovanja na bližim destinacijama.

Početkom studenoga Hrvatska turistička zajednica predstavit će se na najvažnijem turističkom sajmu WTM u Londonu gdje će svim zainteresiranima iz turističke branše kao i potencijalnim turistima prezentirati hrvatsku turističku ponudu.

Od siječnja do rujna ove godine Hrvatsku je posjetilo 236.843 državljana Velike Britanije, što je pet posto više nego uz istom prošlogodišnjem razdoblju, a ostvarili su više od 1,2 milijuna noćenja, što je porast za šest posto.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 20.10.10. 21:56

četvrto ??? oni su kreteni


registracija
10/7/09

Anemona, 21.10.10. 00:19

Drago mi je da je Svedska tako visoko ocjenjena.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika