20.10.2010. / 19:46

Autor: Hina

U Splitu pritvoren maloljetnik koji je bacio bombu na policijsku postaju

Sedamnaestogodišnjak je u nedjelju u 7,12 sati bacio ručnu bombu na parkirališni prostor solinske policijske postaje u Zvonimirovoj ulici. U eksploziji nije bilo ozlijeđenih, a oštećena su četiri službena i pet civilnih vozila

Policijska postaja u SolinuPolicijska postaja u SolinuDežurni istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je jednomjesečni pritvor 17-godišnjem mladiću koji je danas popodne priveden zbog općeopasne radnje bacanja bombe na solinsku policijsku postaju i zbog posjedovanja marihuane koja mu je pronađena u motociklu, doznaje se na županijskom sudu.

Na sudu je obrazloženo kako je pritvor određen zbog bojazni da maloljetnik ne ponovi kazneno djelo s obzirom na to, neslužbeno se doznaje, da je do sada u nekoliko navrata već prijavljivan zbog prometnih prekršaja, ali i zbog posjedovanja droge i krađa.

Sedamnaestogodišnjak je u nedjelju u 7,12 sati bacio ručnu bombu na parkirališni prostor solinske policijske postaje u Zvonimirovoj ulici. U eksploziji nije bilo ozlijeđenih, a oštećena su četiri službena i pet civilnih vozila. Kako se neslužbeno doznaje, policiju je do mladića doveo otisak prsta na tragovima bombe, a kao motiv je naveo utjecaj alkohola. Ručnu je bombu bacio dok je vozio motocikl vraćajući se kući iz noćnog provoda.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 20.10.10. 22:10

Kakva zemlja!
Nitko ne postavlja pitanje odakle uopće sedamnaestogodišnjaku bomba!
Eto, dijete nosilo bombu, pa mu slučajno ispala.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika