21.10.2010. / 08:41

Autor: Hina

Lady Gaga morala odgoditi pariške koncerte zbog štrajkova

Zbog logističkih poteškoća vezanih uz štrajkove u Francuskoj, Live Nation (tvrtka za organizaciju koncerata) objavljuje da su dva koncerta u Bercyju u Parizu predviđena za petak i subotu 22. i 23. listopada odgođena za 19. i 20. prosinca

Lady GagaLady GagaDva koncerta američke zvijezde Lady Gage koji su se trebali održati u petak i subotu u Parizu odgođeni su zbog trenutnih štrajkova koji potresaju Francusku, stoji na web stranici poznate pjevačice.

"Zbog logističkih poteškoća vezanih uz štrajkove u Francuskoj, Live Nation (tvrtka za organizaciju koncerata) objavljuje da su dva koncerta u Bercyju u Parizu predviđena za petak i subotu 22. i 23. listopada odgođena za 19. i 20. prosinca", kaže se na službenoj stranici pop-pjevačice.

"Nažalost, nije bilo sigurno da će kamioni s opremom moći doći do Bercyja za koncerte ovoga vikenda", kaže se na stranici te dodaje da se Lady Gaga ispričava svojim obožavateljima.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika