21.10.2010. / 09:45

Autor: Totalsport

Raul zabio 68. gol u Ligi prvaka, a 69. u eurokupovima

Raul je uvjerljivo najbolji strijelac u Ligi prvaka od ranije. Drugo mjesto na ljestvici drži Ruud van Nistelrooy sa 60 golova, dok je Andrij Ševčenko upisao gol manje (59)

Raul GonzalezRaul GonzalezŠpanjolski napadač Schalkea Raul Gonzalez Blanco (33) postigao je u 3-1 pobjedi svoje momčadi nad telavivskim Hapoelom u Ligi prvaka dva gola kojima je pretekao legendarnog Gerda Müllera...

U Gelsenkirchenu je bivši Realov nogometaš poentirao za 1-0 i 2-0. Bili su to njegov 67. i 68. gol u Ligi prvaka. Jednoga je još zabilježio u UEFA-inom Superkupu. S ukupnim zbrojem od 69 golova prestigao je na prvom mjestu slavnoga Bayernovog centarfora Gerda "Bombardera" Müllera, koji je 68 golova zabio u svim europskim natjecanjima.

Na istom je broju golova i još uvijek aktivni Flippo Inzaghi.

Raul je uvjerljivo najbolji strijelac u Ligi prvaka od ranije. Drugo mjesto na ljestvici drži Ruud van Nistelrooy sa 60 golova, dok je Andrij Ševčenko upisao gol manje (59).

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika