21.10.2010. / 10:05

Autor: Andrea Belin

Tigera Woodsa će razvod od supruge koštati 110 milijuna dolara

Supruga najplaćeniojeg sportaša navodno je mogla dobiti i puno više, međutim ovaj iznos joj je sasvim dovoljan da nastavi luksuzan način života na kakav je navikla

Elin Nordegren i Tiger WoodsElin Nordegren i Tiger WoodsIzleti izvan bračne postelje skupo će koštati slavnog golfera Tigera Woodsa. Prema pisanju Radar Online Woods će Elin Nordegren isplatiti 110 milijuna dolara.

Supruga najplaćeniojeg sportaša navodno je mogla dobiti i puno više, međutim ovaj iznos joj je, piše u nastavku isti porta, sasvim dovoljan da nastavi luksuzan način života na kakav je navikla.

Podsjetimo, o izvanbračnim aferama Tigera Woodsa, supruga i javnost saznali su krajem prošle godine.
S Elin Nordegren sportaš je u braku od od listopada 2004. godine. Roditelji su dvoje djece, trogodišnjom Sam Alexis i dvogodišnjim Charliejom Axelom.

Iako se prvotno nagađalo da će se švedska manekenka vratiti preljubniku, na kraju je ipak odustala od toga. U svojedobnom intervjuu za magazin People je priznala da u nekim trenucima još uvijek ne može vjerovati da se njezin suprug godinama zabavljao izvan bračne postelje, međutim kazala je kako se sada osjeća jačom nego ikad.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika