21.10.2010. / 11:21

Autor: Hina

Van Damme demantirao da je imao srčani udar: 'Sto posto sam zdrav!'

"Molim vas nemojte vjerovati stvarima koje se pojavljuju na neslužbenim stranicama o meni. Ja sam sto posto zdrav, odlično treniram i svim svojim prijeteljima i obožavatelja šaljem puno ljubavi. Nisam imao srčani udar na snimanju filma", napisao je glumac na svom Facebook profilu

Jean Claude Van DammeJean Claude Van DammeBelgijski glumački majstor borilačkih vještina Jean Claude Van Damme u srijedu je na svojoj Facebook stranici demantirao glasine da je pretrpio srčani udar.

"Prije nekoliko sati čuo sam glasine da sam imao srčani udar", napisao je Van Damme. "Molim vas nemojte vjerovati stvarima koje se pojavljuju na neslužbenim stranicama o meni. Ja sam sto posto zdrav, odlično treniram i svim svojim prijeteljima i obožavatelja šaljem puno ljubavi. Nisam imao srčani udar na snimanju filma 'Weapon' kao što su neki mediji objavili", napisao je belgijski glumac.

Vijest o tome da je Van Damme imao srčani udar na filmskom setu u New Orleansu prvi je objavio malo poznati filmski internetski portal Twitch, a kasnije su je preuzeli svjetski mediji.

Vezane vijesti

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Desetorica ukrajinskih nogometaša zaražena su želučanim virusom svega nekoliko dana uoči početka Europskog prvenstva, no dobro se oporavljaju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika