21.10.2010. / 14:34

Autor: Totalsport

Vidić i Evra spočitnuli Rooneyju medijski ispad

- To što Rooney hoda uokolo i priča o onome što se zbiva u klubu nije dobro za ostatak momčadi - kazao je Vidić

Wayne Rooney i Nemanja Vidić na treningu (Foto: Reuters)Wayne Rooney i Nemanja Vidić na treningu (Foto: Reuters)Situacija oko Waynea Rooneyja sve više poprima oblik medijske trakavice. Uključio se u nju i kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić spočitnuvši engleskom nogometnom reprezentativcu ponašanje...

- Sastao sam se s Davidom Gillom (izvršni direktor Manchester Uniteda, op.a.) prošlog tjedna i on mi nije dao garancije kakve tražim za potpisivanje novog ugovora. Onda sam mu rekao da neću potpisati produljenje.

- Za mene se sve oduvijek vrtilo oko osvajanja trofeja, što je klub uvijek i radio pod menadžerom Sir Alexom Fergusonom. Zbog toga su moji zahtjevi, mislim, bili opravdani - kazao je Rooney iz čijih se riječi nedvosmisleno može iščitati želja za odlaskom s Old Trafforda i nezadovoljstvo postojećim kadrom.

- To što Rooney hoda uokolo i priča o onome što se zbiva u klubu nije dobro za ostatak momčadi - kazao je Vidić, s čijim se riječima slaže i Patrice Evra:

- Ne vjeruje li jedan igrač u momčadi drugome, tada on ne bi trebao biti na terenu. Ja nisam takav, ja znam da možemo pobjeđivati.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika