07.10.2002. / 00:00

Autor: Nacionalov anketni tim

STOCKHOLM

PJEVAČICI GRUPE "ROXETTE" IZVRŠENA USPJEŠNA OPERACIJA NA MOZGU

...

PJEVAČICI GRUPE “ROXETTE” IZVRŠENA USPJEŠNA OPERACIJA NA MOZGU
Marie Fredriksson, 44-godišnjoj pjevačici superuspješne švedske rock-grupe “Roxette”, uspješno je izvršena četverosatna operacija glave tijekom koje joj je uklonjen tumor. Operacija je obavljena u bolnici Karolinska u Stockholmu. Predstavnik bolnice Karolinska izjavio je da su liječnici uvjerenja da će se ona u potpunosti oporaviti, te da od tumora i operacije neće imati nikakvih posljedica.
Tumor joj je dijagnosticiran nakon što se prošlog mjeseca onesvijestila u kuhinji u svojoj kući u Stockholmu, te tom prilikom povrijedila. U bolnici je detaljno pregledana, pa joj je tada otkriven tumor na stražnjem dijelu glave. Liječnici su se odlučili za što hitniju operaciju. Objavljeno je da bi ona već sljedećih dana mogla kući, a da će se do kraja godine odmarati od operacije. Zbog toga je otkazana najavljena turneja grupe “Roxette”, koja je trebala početi ovih dana kao dio promocije njihove ploče najvećih hitova, što je upravo izašla.
Grupa “Roxette” koju čine Marie Fredrikssen i Per Gessle proslavila se krajem osamdesetih godina, te postala jako popularna u inozemstvu, najpopularnija švedska grupa nakon sastava “Abba”. Oni su imali četiri velika hita u Velikoj Britaniji, te nekoliko i u SAD, gdje je posebno popularna bila pjesma “It Must Have Been love” iz filma “Pretty Woman”. Marie Fredriksson je udana za jednog glazbenika, te ima dvoje djece.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika