21.10.2010. / 19:35

Autor: Totalsport

NBA predsezona: Neporaženi Orlando, Boston spreman za Miami

- Paul želi još jedan prsten, a htio bih ga i ja. Motivirani smo i mislim da nas se s pravom može proglasiti jednim od favorita - najavio je sezonu Shaquille O'Neal

Košarkaši Bostona pobijedili su New JerseyKošarkaši Bostona pobijedili su New JerseyKošarkaši Bostona predsezonu su zaključili 107-92 pobjedom protiv New Jerseyja. U prvoj utakmici nove sezone NBA lige snage će odmjeriti protiv Miamija.

Dva od tri (uz Orlando) najveća favorita za finale s Istočne konferencije sučelit će se u utorak u TD Gardenu.

Velika Bostonova trojka okupljena u sezoni 2007/08, koju su zaključili s prstenom prvaka, a koju čine Paul Pierce, Kevin Garnett i Ray Allen, pred ovu je osnažena dolascima Shaquillea i Jermainea O'Neala. Uz svestranog Rajona Ronda i solidnu klupu bit će prvi koji će testirati novi izgled Miamijeve momčadi. Podsjetimo, uz vođu Heata Dwyanea Wadea i dobar ostatak rostera, sada su ondje i LeBron James te Chris Bosh.

- Paul želi još jedan prsten, a htio bih ga i ja. Motivirani smo i mislim da nas se s pravom može proglasiti jednim od favorita - najavio je sezonu Shaquille O'Neal, koji je protiv Netsa imao učinak od 12 poena i devet uhvaćenih lopti.

Orlando Magic jednostavno ne zna izgubiti predsezonsku utakmicu, pa su tako svoj niz nepobjedivosti u susretima bez značaja protegnuli do brojke 21 u 101-76 pobjedi protiv Dallas Mavericksa. Niz traje od 2008. godine. Dwight Howard (7-7 iz igre, 6-10 bacanja, 20 poena, 13 skokova, četiri blokade) i Vince Carter (20 koševa) predvodili su floridski sastav do slavlja.

- Spremni smo ovaj niz prebaciti i na sezonu - kazao je Carter.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika