22.10.2010. / 07:50

Autor: Hina

Halilhodžić nakon remija: Trebao sam tražiti da Morales puca kazneni udarac

"Ne smijete nikog podcijeniti, niti u Hrvatskoj, a kamoli u Europi. Imamo još tri utakmice, može se dogoditi da pobijedimo sve tri, ali znam da ćemo dati sve od sebe da dočekamo proljeće u Europi", kaže Rukavina

Vahid Halihodžić (foto: Slavko Midzor/PIXSELL)Vahid Halihodžić (foto: Slavko Midzor/PIXSELL)Izjave nakon utakmice Dinamo - Club Brugge 0-0:

Trener Dinama Vahid Halilhodžić: "U prvom poluvremenu vidio se strah kod mojih igrača, ovim stadionom vlada neki čudan strah, koji ne mogu objasniti. U drugom dijelu igrali smo bolje, i morali smo dobiti ovu utakmicu, jer smo imali takve prilike, koje se ne smiju promašiti, posebno ono što je Sammir imao na početku utakmice, te potom i 11-erac. Kod tog 11-erca sam i ja pogriješio, trebao sam utrčati u teren i tražiti od Moralesa da puca penal, jer Sammir vjerojatno nije bio spreman za pucanje najstrože kazne nakon sudara sa protivničkim vratarem. To se male sitinice koje odlučuju, mi bi dali gol i završena priča. Pokušao sam igrače rasteretiti, jer Dinamo stalno igra nekakve povijesne utakmice, ali večeras mi to nije uspjelo. Malo sam ljut i na sebe, ali život ide dalje. Možda ja malo žurim sa Dinamom, ali kad vidim priliku da se nešto napravi, onda pomislim da se to mora iskoristiti, jer možda više nećete dobiti drugu šansu".

Napadač Dinama Ante Rukavina: "Očekivali smo pobjedu, imali smo dobrih prilika i 11-erac, ali nekad jednostavno ne ide, nedostajalo nam je malo sreće. Nakon što smo u prvom kolu dobili Villarreal, mi smo postavili visoke standarde, i onda su ljudi očekivali da ćemo lako proći PAOK i Brugge, ali to danas ne ide tako u nogometu. Brugge je iskusnija momčad od nas u europskim natjecanjima i danas su pokazali da su nezgodni. Ne smijete nikog podcijeniti, niti u Hrvatskoj, a kamoli u Europi. Imamo još tri utakmice, može se dogoditi da pobijedimo sve tri, ali znam da ćemo dati sve od sebe da dočekamo proljeće u Europi".

Stoper Dinama Igor Bišćan: "Bila je to otvorena i zanimljiva utakmica, imali smo priliku pobijediti, ali smo mogli doživjeti i poraz. Ipak, moram reći da smo mi imali bolje šanse, posebice ona Sammirova na početku utakmice, te 11-erac u drugom dijelu. Nismo potcijenili Brugge, jer mi nismo takva ekipa koja bi mogla potcijeniti momčad poput Bruggea, koja je danas odigrala bolje negoli Villarreal. Ovo je dosta ujednačena skupina i mislim da imamo kvaliteti za prolazak dalje".

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika