22.10.2010. / 08:12

Autor: Nacional.hr

Došao je i taj dan: Bivši premijer Ivo Sanader ponovno sjeda u saborske klupe

Bivši premijer je 14. listopada podnio zahtjev za reaktiviranje mandata koji je, iz osobnih razloga, stavio u mirovanje 9. srpnja prošle godine. Zahtjev je podnio u zakonskom roku te mu mirovanje mandata prestaje osmog dana od dana podnošenja zahtjeva - 22. listopada

Ivo Sanader i Vladimir ŠeksIvo Sanader i Vladimir ŠeksKada je prije osam godina Ivo Sanader zadnji put sjedio u saborskim klupama, bio je moćni šef oporbe. Od danas ga pak čeka ponešto drukčiji saborski život.

Bivši premijer sjest će negdje u posljednje redove, gotovo pa u 'magareću klupu', a teško je za povjerovati da će mu njegovi dojučerašnji stranački kolege udijeliti i neko mjesto u saborskim odborima.

Dakle, od danas počinje teći zastupnički mandat bivšeg premijera Ive Sanadera. Sabor će raspraviti izvještaj Mandatno-imunitetnog povjerenstva (MIP) koje je jednoglasno zaključilo da su ispunjeni zakonski uvjeti za prestanak mirovanja njegova zastupničkog mandata, a nakon toga Sanader bi trebao položiti svečanu prisegu.

Bivši premijer je 14. listopada podnio zahtjev za reaktiviranje mandata koji je, iz osobnih razloga, stavio u mirovanje 9. srpnja prošle godine. Zahtjev je podnio u zakonskom roku te mu mirovanje mandata prestaje osmog dana od dana podnošenja zahtjeva - 22. listopada.

Iz HDZ-a mu ne pripremaju neki svečani doček, a sve prisutni Andrija Hebrang poručio je kako sa Sanaderom će prema njemu biti žestok.

Kavu sa Sanaderom piti neće jer ga, kaže, muči gastritis. Neće popiti ni čaj jer ga ne voli, a ni sok jer ima kemijskih aditiva.

"Neću ni vodu jer ja pijem mineralnu s mjehurićima, a Ivo to ne voli", kaže Hebrang o svom nekadašnjem vođi.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 22.10.10. 09:09

a godinama smo se rugali italiji, njihovom berluskoniju i vezi s mafijom. bože, jesmo budale !


registracija
8/8/09

tovar62, 22.10.10. 11:06

Neka si Ivo rskrinka lopove i sa njima iza brave,,,,


registracija
27/4/10

fuzija2, 22.10.10. 13:54

Hijensko pisanje okolo sjedala u saboru da se
nebi pojavio "LAV" IVO SANADER i
hijenama nije uspjelo potjerati tog LAVA
IVU SANADERA.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika