22.10.2010. / 14:15

Autor: Andrea Belin

Angelina Jolie održala riječ: Pobrinula se da 14 obitelji iz BiH ima krov nad glavom

Do rujna 2011. godine krov nad glavom trebalo bi dobiti čak četrnaest obitelji, među kojima su i sestre, 77-godišnja Lina i 73-godišnja Mara Babić iz izbjegličkog kolektivnog centra u bosanskoj Rogatici

Angelina Jolie tijekom posjeta BosniAngelina Jolie tijekom posjeta BosniHollywoodska glumica Angelina Jolie još je jednom pokazala koliko ozbiljno shvaća funkciju UN-ove ambasadorice dobre volje.

Zna se da je nevjenčana supruga Brada Pitta prošli Uskrs provela s izbjeglicama u susjednoj Bosni i Hercegovini te da je tim istim ljudima obećala pomoć. U međuvremenu se zaista potrudila kako bi se tim siromašnim obiteljima osigurala bolja budućnost.

Naime, do rujna 2011. godine krov nad glavom trebalo bi dobiti čak četrnaest obitelji, među kojima su i sestre, 77-godišnja Lina i 73-godišnja Mara Babić iz izbjegličkog kolektivnog centra u bosanskoj Rogatici.

'Sjećam se te lijepe djevojčice, kako je samo bila draga kad nas je posjetila za Uskrs. Rekla je da joj je žao što ovako živimo i nemamo vode. Obećala nam je da će nam izgraditi neku zgradu pa da imamo bolje mjesto za život. Tko bi rekao da će se to uistinu i ostvariti. Ne mogu ni izraziti koliko nas je usrećila. Nadam se samo da ću doživjeti da to vidim", objašnjavala je baka Lina za beogradski Press.

Većinu novca kojim će se realizirati ovi projekti donacija je Vlade u SAD-a, a ostatak novca donirati će općiina Rogatica i Vlada Republike Srpske.

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika