22.10.2010. / 14:20

Autor: Totalsport

Opet u problemima: Paul Gascoigne u policiji zbog posjedovanja droge?

Ovo uhićenje je uslijedilo samo nekoliko dana nakon saznanja da bi Gascoigne mogao provesti u zatvoru godinu dana. Takva mogućnost postoji zbog njegovog priznanja da je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola

Paul GascoignePaul GascoigneNastavlja se kaotičan život Paula Gascoignea, 43-godišnje nekadašnje ikone engleskog nogometa. Na rubu zakona, ali i života, već je godinama.

Engleski mediji u petak pišu kako je nekadašnji engleski reprezentativac uhićen u ranim jutarnjim satima petka, negdje oko 5 sati, zbog posjedovanja droge.

Policijski izvještaj ostavlja sumnju iza takve vijesti, budući da su navodno dvojica 43-godišnjaka uhićena tijekom noći s četvrtka na petak. Jedan zbog posjedovanja droge, a drugi zbog raspačavanja. Nije navedeno iza kojeg od njih dvojice se krije Gascoigne.

Inače, ovo uhićenje je uslijedilo samo nekoliko dana nakon saznanja da bi Gascoigne mogao provesti u zatvoru godinu dana. Takva mogućnost postoji zbog njegovog priznanja da je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola.

Popularni "Gazza" je, naime, priznao na ročištu, na Prekršajnom sudu u Newcastleu, da je 8. listopada pijan upravljao automobilom, a razina alkohola u njegovoj krvi bila je tada četiri puta veća nego li je to zakonom dozvoljeno.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika