22.10.2010. / 15:00

Autor: Hrvoje Šimičević

Gospodar pet stanova - povratak kralja: Grafički prikaz Sanaderovih putešestvija

Sanader svoj put po svemu sudeći još nije okončao, što sa sobom povlači ključno pitanje: Koji će dakle biti epilog ovog opasnog putovanja i gdje će Sanader na koncu završiti?

Ivo SanaderIvo SanaderS obzirom da je dvorana najvišeg doma hrvatskog parlamentarizma opet postala poprištem rasprava koje su ključne za opstanak nacije - kao što je na primjer burni prijepor oko pozicioniranja guzice Ive Sanadera na jedno od 153 kožnata sjedala rezervirana za političku oligarhiju - Nacional.hr uložio je dodatne napore kako bi čitateljima vizualno dočarao dramatičnost situacije koja se danas nešto poslijepodne odvijala na Markovom trgu u Zagrebu. Shodno tomu, ekskluzivno donosimo radni put Ive Sanadera, koji se po mnogočemu razlikuje od uobičajenog radnog puta prosječnog saborskog zastupnika; naime, od saborske birtije do saborske sjedalice.

Pogledajte detaljan grafički prikaz Sanaderovih putovanja po Saboru

Štoviše, Sanaderov radni put imao je znatno dramatičnija obilježja: kao prvo, Sanader se u potrazi za sudbonosnom sjedalicom suočavao s mnogim neugodnim bićima & pojavama, kao što je to recimo Andrija Hebrang, partijski zmaj - patrijarh prve kategorije, koji je sam nedavno priznao da je nenamjerno izmislio lažni razlog Sanaderove abdikacije. Kao drugo, Sanader svoj put po svemu sudeći još nije okončao, što sa sobom povlači ključno pitanje: Koji će dakle biti epilog ovog opasnog putovanja i gdje će Sanader na koncu završiti? Ta pitanja međutim i dalje ostaju neodgovorena, prije svega zato što spadaju u domenu nekih sasvim drugih priča, nadasve epskih razmjera, koje nadležnim državnim tijelima već nekoliko tjedana pričaju bardovi Ivan Mravak i Mladen Barišić.

Grafički prikaz: CheesGrafički prikaz: Chees

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 25.10.10. 12:49

Hoćel' meni ne'ko reć' di će on sjedit? Kakve plaće, kakvi prosvjedi! Hoću da znam di će ovaj sjedit u Hrvatskom (državnom) saboru!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika