22.10.2010. / 15:54

Autor: Hina , Nacional.hr

Zbog nereda u Genovi srpskim huliganima 5-godišnja zabrana dolaska na stadione

To je tek prva kazna srpskim navijačima, koji se trenutno nalaze u zatvoru u ovom talijanskom gradu, gdje čekaju ishod sudskog procesa koji se vodi protiv njih

Ivan BogdanovIvan BogdanovTalijanski sud u Genovi izrekao je petogodišnju kaznu zabrane ulaska na stadione osmorici srpskih navijača, koji su uhićeni 12. listopada nakon što su u tom gradu prekinuli dvoboj Italija - Srbija. Izrečena kazna odnosi se na sve stadione i sportska borilišta izvan Srbije.

To je tek prva kazna srpskim navijačima, koji se trenutno nalaze u zatvoru u ovom talijanskom gradu, gdje čekaju ishod sudskog procesa koji se vodi protiv njih.

Podsjetimo, talijanska policija uhitila je 17 srpskih navijača nakon nereda koje su prouzročili na stadionu i izvan njega zbog kojih je prekinuta kvalifikacijska utakmica za odlazak na EURO 2012. između Italije i Srbije.

Među uhićenima je i 30-godišnji Ivan Bogdanov, vođa skupine navijača Crvene zvezde "Ultra Boys" kojega se sumnjiči kako je bio predvodnik nereda.

Vezane vijesti

Srpske kolovođe nereda u Genovi deportirane u Srbiju

Srpske kolovođe nereda u Genovi deportirane u Srbiju

Ivan Bogdanov, kolovođa huliganske rulje iz Srbije na đenovskom stadionu Luigi Ferraris iz listopada prošle godine, otpušten je iz zatvora i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika