23.10.2010. / 07:19

Autor: Totalsport

Video: Pogledajte kako su Medvjedi utrpali šest komada Albi

Slovenski vratar Medveščaka Robert Kristan spustio je na kraju utakmice svoj gol, obilježavajući tako da je treći puta ove sezone okončao utakmicu bez primljenog gola. Bio je na visini zadatka svih 60 minuta

Trener Medveščaka Ted Sator (Foto: Danijel Popek)Trener Medveščaka Ted Sator (Foto: Danijel Popek)Hokejaši zagrebačkog Medveščaka ostvarili su u zagrebačkom Domu sportova uvjerljivu pobjedu 6-0 (3-0, 3-0, 0-0) protiv mađarske Albe Volan u dvoboju 13. kola regionalne EBEL lige...

Ovim uspjehom su ''medvjedi'' okončali seriju od tri uzastopna poraza, a produbili Albinu koja je izgubila šestu utakmicu zaredom. Ujedno su Zagrepčani uzvratili suparnicima za poraz 5-2 u Mađarskoj u 4. kolu.

Slovenski vratar Medveščaka Robert Kristan spustio je na kraju utakmice svoj gol, obilježavajući tako da je treći puta ove sezone okončao utakmicu bez primljenog gola. Bio je na visini zadatka svih 60 minuta, pogotovo u prvoj trećini, u kojoj su mu Mađari najviše prijetili.

Na visini zadatka bili su i Medveščakovi strijelci, poglavito dvostruki strijelci Frank Banham u prvoj trećini, odnosno Johathan Filewich u drugom periodu, koji je zabio zadnja dva gola na utakmici. Uz njih, strijelci su još bili Kenneth MacAulay u prvoj, odnosno Donald MacLean u drugoj trećini.

Podsjećamo, Medveščak je u posljednjoj utakmici koju je dobio, prije dva tjedna protiv Linza, također u Domu sportova, bio još uvjerljiviji. Tada je slavio s 9-0.

U nedjelju će u Domu sportova gostovati Jesenice u 14. kolu.

Medveščak je zadržao šesto mjesto na ljestvici, sada sa 13 bodova. Vodeći dvojac uspješno je kormilario i ovom rundom. Klagenfurt je kao domaćin tukao Linz sa 6-1 i sada predvodi ljestvicu s 22 boda, a dva boda manje ima Vilach, koji je u 13. kolu slavio u gostima kod Graz 99ersa s 4-3.

Niz od četiri poraza prekinula je Olimpija pobjedom u Ljubljani protiv Red Bull Salzburga 4-3, a uspješan je bio i drugi slovenski predstavnik, momčad Jesenica, koja je kao domaćin svladala Vienna Capitalse s 4-2 i probila se na četvrto mjesto na ljestvici sa 15 bodova. Jedan bod više ima RB Salzburg na trećem mjestu.

Video: Danijel Popek

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika