23.10.2010. / 14:04

Autor: Hina

Liam Neeson će u novom "Mamurluku" zamijeniti Mela Gibsona

"Mislio sam da bi Mel bio odličan za film", rekao je Phillips u četvrtak. "No razumijem da je stvaranje filma rad u suradnji i ta odluka u konačnici nije imala punu podršku moje cijele ekipe i suradnika"

Mel GibsonMel GibsonGlumac Liam Neeson trebao bi u filmu "Mamurluk 2" zamijeniti Mela Gibsona koji je isključen iz nastavka hit komedije, izvijestio je list Variety.

"Upravo sam dobio poziv za jednodnevno snimanje Mamurluka 2 kao umjetnik za tetoviranje u Tajlandu i to je sve što o tome znam", rekao je Neeson listu.

Gibson je trebao oživjeti svoju glumačku karijeru pojavljivanjem u ulozi umjetnika za tetoviranje u filmu. No samo jedan dan nakon vijesti o neobičnoj podjeli uloga od zamisli se odustalo, po redatelju Toddu Phillipsu.

"Mislio sam da bi Mel bio odličan za film", rekao je Phillips u četvrtak. "No razumijem da je stvaranje filma rad u suradnji i ta odluka u konačnici nije imala punu podršku moje cijele ekipe i suradnika".

Phillips nije rekao tko je prigovorio angažiranju Gibsona koji se našao u oluji lošeg publiciteta zbog privatnog života.

U filmu, čija se radnja odvija u Bangkoku, glumit će Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms i Justin Bartha koji su u prvom "Mamurluku" glumili skupinu prijatelja koji nastoje rekonstruirati burnu momačku večer u Las Vegasu.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika