24.10.2010. / 12:12

Autor: Nacional.hr

Noć iza rešetaka: Predsjednik Hajduka Joško Svaguša završio u policijskoj postaji

Vidno iznervirani Svaguša počeo je prijetiti, psovati i vrijeđati Matu. Policija je naišla te su željeli alkotestirati Svagušu, što je on odbio. Jurlini su izmjerili 1,50 promila alkohola

Joško SvagušaJoško SvagušaJoško Svaguša, predsjednik Hajduka priveden je noćas oko 3 sata u policiju zbog remećenja javnog reda i mira. Svaguša je priveden zbog svađe s Matom Jurlinom, očevicem lakše prometne nezgode, koju je Svagušinim terencem BMW X5 kraj restorana Nevera na Bačvicama skrivila njegova prijateljica Tea Jeličić.

Ona je upravljajući Svagušinom BMW-om X5 udarila u parkirani Ford Escort. Jurlina je stao ispred BMW-a u namjeri da spriječi bijeg s mjesta događaja. Nakon toga iz automobila je izašao Svaguša te je došlo do svađe i prepucavanja.

Vidno iznervirani Svaguša počeo je prijetiti, psovati i vrijeđati Matu. Policija je naišla te su željeli alkotestirati Svagušu, što je on odbio. Jurlini su izmjerili 1,50 promila alkohola, dok Svagušina prijateljica Tea Jeličić nije imala alkohola u krvi.

Obojicu su priveli, a kako je Svaguša u nedjelju ujutro izašao na slobodu, stići na popodnevnu utakmicu Hajduka u Vinkovcima.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 24.10.10. 13:51

Slučaj ponašanja hrvatskoj javnosti već pooznat.Bandić i ponašanje moćnika je bahatost i neprincipijelnost.Žele i sprovode nedopustivo a to je da budu nedodirljivi među jednakima.Postupak policije je opravdan.Slijede li kazne za policajce?Kao u slučaju Bandića !?


registracija
14/11/07

laufer, 24.10.10. 16:04

Rivalitet između Hajduka i Dinama se nastavlja:
Čiji predstavnik je veća seljačina i primitivac?
Mrtva trka.


registracija
31/1/10

STTony, 24.10.10. 19:36

Svaka čast policiji, dosta je nedodirljivih i bahatih lokalnih moćnika (čitaj: seljačina).


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika