24.10.2010. / 16:11

Autor: Totalsport

Škotski Premiership: Rangers preokretom do pobjede u Old Firm derbiju

U pobjedničkom sastavu, podsjećamo, nije zbog ozljede bilo hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića dok je bosansko-hercegovački nogometaš Saša Papac odigrao prvo poluvrijeme

Foto: ReutersFoto: ReutersNogometašima Rangersa pripao je najveći derbi škotskoga prvenstva. U 9. kolu Premierlige Rangers je kao gost, preokretom u drugom poluvremenu, svladao Celtic s 3-1...

Domaći su na svome Celtic Parku poveli u posljednjim sekundama prvoga poluvremena, nakon što je lopta koju je iz kornera uputio Ki Sung-Yueng pala pred noge Garyja Hoopera kojem nije preostao težak posao.

No, euforiju Celticovih navijača u nastavku je zamijenilo ogromno razočaarnje. Već u 49. minuti je, nakon slobodbog udarca koji je izveo Steven Davies, loptu u vlastitu mrežu pospremio Glenn Loovens.

U 55. minuti je domaći vratar loše ispucao loptu, a priliku je u nastavku akcije iskoristio Kenny Miller i iz voleja zabio za vodstvo gostiju. Isti je igrač postavio i konačnih 3-1 iz jedanaesterca nakon što je Daniel Majstorović u kaznenom prostoru srušio Kirka Broadfoota.

Milleru, inače bivšem igraču Celtica, je to bio već 13. prvenstveni pogodak ove sezone, a Rangersu deveta pobjeda u isto toliko utakmica. Celtic je, pak, poražen prvi put ove sezone u Premierligi.

U pobjedničkom sastavu, podsjećamo, nije zbog ozljede bilo hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića dok je bosansko-hercegovački nogometaš Saša Papac odigrao prvo poluvrijeme.

Vezane vijesti

Gattuso: Odlučio sam napustiti Milan

Gattuso: Odlučio sam napustiti Milan

Talijanski 34-godišnji vezni nogometaš Gennaro Gattuso objasnio je zbog čega je na kraju ove sezone odlučio napustiti momčad Milana nakon 13 sezona… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika