24.10.2010. / 21:51

Autor: Hina

Od kolere na Haitiju do sada umrlo više od 250 ljudi

Ukupan broj umrlih od početaka pojave bolesti prije oko tjedan na na Haitiju je 253, a ukupan broj prijavljenih slučajeva oboljenja je 3015, većinom u središnjim dijelovima zemlje

U epidemiji kolere na Haitiju umrlo je više od 250 ljudi, rekla je haićanska vlada u nedjelju ali je dodala i da se širenje bolesti možda usporava jer je u posljednja 24 sata prijavljeno manje umrlih i manje novih slučajeva bolesti.

"Zabilježili smo smanjenje broja umrlih i hospitaliziranih u najteže pogođenim područjima... Tendencija je prema stabiliziranju no ne može se reći jesmo li dosegli vrhunac", rekao je na konferenciji za tisak Gabriel Thimote, glavni ravnatelj haićanske zdravstvene službe.

Ukupan broj umrlih od početaka pojave bolesti prije oko tjedan na na Haitiju je 253, a ukupan broj prijavljenih slučajeva oboljenja je 3015, većinom u središnjim dijelovima zemlje.

Vezane vijesti

Haiti i dalje čeka na obnovu

Haiti i dalje čeka na obnovu

Izgradnju Centra za djecu u šatorskom naselju u gradu Port-au-Princeu na Haitiju finaciralo je njemačko udruženje pod imenom „Kindernothilfe". Novac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika