24.10.2010. / 22:25

Autor: Ana Smrečki

Joško Svaguša odgovara: U policiji samo bio 15 minuta, samo sam branio rodicu

«Vraćao sam se s rodicom s rođendanske proslave. Ona je vozila, a kad je udarila u parkirani auto, zaustavila se i izišla pogledati što se dogodilo. Taj tip stvorio se od nikud, počeo je vikati i čupati je za kosu. Nakon toga sam izašao iz auta, vikao sam na njega da ju pusti. Ne znam što je tu čudno, branio sam rodicu», poručio je Svaguša

Svaguša je priveden zajedno s Matom Jurlinom, a sukobili su se zbog lakše prometne nesrećeSvaguša je priveden zajedno s Matom Jurlinom, a sukobili su se zbog lakše prometne nesrećePredsjednik Hajduka Joško Svaguša koji je u nedjelju ujutro priveden zbog remećenja javnog reda i mira odgovorio je na medijske napise da je u policiji proveo dva sata. Za Večernji list pojašnjava da je na ispitivanju bio tek 15 minuta i to u vrijeme dok se pisao zapisnik. Tvrdi da verbalni sukob s 23-godišnjim Matom Jurlinom nije započeo on, a demantirao je i navode da je planirao pobjeći s mjesta nesreće.

«Vraćao sam se s rodicom s rođendanske proslave. Ona je vozila, a kad je udarila u parkirani auto, zaustavila se i izišla pogledati što se dogodilo. Taj tip stvorio se od nikud, počeo je vikati i čupati je za kosu. Nakon toga sam izašao iz auta, vikao sam na njega da ju pusti. Ne znam što je tu čudno, branio sam rodicu», poručio je Svaguša koji pojašnjava da je odbio alkotest iz razloga što nije vozio, ali zato i jer se nije tukao.

Naglašava da fizičkog kontakta nije bilo, te da se cijeli događaj sveo na verbalni napad. Jurlin, koji je prvi pušten iz policije nije želio ispričati svoju stranu priče, dok je Svaguša bio spreman na razgovor s novinarima. Svaguša je priveden zajedno s Matom Jurlinom, nakon što su se sukobili zbog lakše prometne nesreće, koju je s terencem BMW X5 kraj restorana Nevera na Bačvicama skrivila njegova prijateljica Tea Jeličić.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika