25.10.2010. / 09:02

Autor: Totalsport

Redknapp: Niko je sjajan, a ne mogu mu dati priliku

- Žao mi je Nike. Zabio je tri gola u dvije utakmice za svoju reprezentaciju (protiv Izraela i Norveške, op. a.), a ja mu ne mogu dati priliku

Niko KranjčarNiko KranjčarMenadžer Aston Ville Gerard Houllier je prije nekoliko dana dao naslutiti da je jedan od klubova iz Premierlige nelegalno pokušao pregovarati s njegovim nogometašem Ashleyem Youngom...

Engleski mediji odmah su glavnog sumnjivca pronašli u Harryju Redknappu, menadžeru Tottenhama. On se, međutim, na takva nagađanja samo nasmijao, a kao dokaz da nema namjeru pokušati dovesti Younga naveo je - Niku Kranjčara.

Status hrvatskog reprezentativca na White Hart Laneu je, blago rečeno, loš. Ove je sezone u Premiershipu svega dvaput ušao s klupe, posljednji put još u 4. kolu protiv West Bromwicha. Ukupno je, pak, prošlo gotovo sedam mjeseci otkad je zadnji put, računajući sva natjecanja, krenuo u prvoj postavi.

- Imam Gaetha Balea, što će mi Young? Ne mogu pružiti priliku ni Niki Kranjčaru, a radi se o sjajnom igraču. Što će mi još jedan igrač na poziciji lijevog krila, zar mi treba još jedna glavobolja? - zapitao se menadžer Spursa.

- Jaki smo na krilima: imam Aarona Lennona, imam Garetha Balea, imam Luku Modrića koji također može zaigrati na lijevoj strani. Već je sada dovoljno teško za izabrati - dodao je Redknapp, a potom se ponovno osvrnuo na Kranjčara.

- Žao mi je Nike. Zabio je tri gola u dvije utakmice za svoju reprezentaciju (protiv Izraela i Norveške, op. a.), a ja mu ne mogu dati priliku.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika