25.10.2010. / 10:48

Autor: Andrea Belin

Zvijezde turske sapunice '1001 noć ' u svibnju dolaze u Zagreb?

U glavnom gradu Hrvatske Bergüzar Korel i Onur Halit zadržati će se tri dana, a osim Zagreba, tijekom putovanja neće zaobići Sarajevo i Beograd

BergBergüzar KorelBergüzar Korelüzar Korel i Onur Halit, glumci koji su se proslavili ulogama Šeherezade i Onura u turskoj sapunici '1001 noć', koja se već neko vrijeme prikazuje na RTL-u, navodno će već sljedeće godine posjetiti Zagreb.

Kako javljaju bosanski mediji, u glavnom gradu Hrvatske zadržati će se tri dana, a osim Zagreba, tijekom putovanja neće zaobići Sarajevo i Beograd.

Turneju po zemljama bivše Jugoslavije prvotno su planirali do kraja ove godine, međutim svakodnevna snimanja im to ne dopuštaju.

Inače, Bergüzar Korel i Onur Halit su svoju vezu započeli tek tijekom snimanja posljednje, treće sezone. No, kako je za magazin Extru otkrio redatelj sapunice Kudret Sabanci, potrudili su se da je drže u tajnosti jer u protivnom bi njih dvoje bili u prvom planu a ne Šeherezada i Onur.

Podsjetimo, jedno vrijeme na Novoj Tv se prikazivala sapunica 'Strasti Orijenta', no ona nije bila niti približno gledana kao 'Šeherezada' i zbog toga ju je Nova Tv maknula s programa.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika