25.10.2010. / 11:31

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Premijerka je u klopci i bez ikakvih saveznika

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojem HDZ prolazi kroz razdoblje najveće krize i iskušenja, te podjela unutar stranke. U SDP-u problemi sa ženama ali i s njihovim partnerima, te sa ekonomijom. Smjenjuju se kadrovi, afera ne manjka. Premijerki je jako teško i nalazi se u svojevrsnoj klopci. Ništa ne ide kako je zamišljala i teško je zadržati kontrolu. Saveznika u ovome trenutku nema

Jadranka KosorJadranka KosorJoš u godišnjoj prognozi najavili smo da će jesen biti vrlo težak period u Hrvatskoj politici i svakako ekonomiji. Rekli smo da će se kriza očitovati u svoj svojoj težini. Tranzit jupitera i urana pokazao je najproblematičnije i najstresnije područje ljudskih resursa, jer se pojedinci bore isključivo za osobne interese. Ukazali smo na velike smjene kadrova ali da one neće rješavati probleme do kraja. Kriza se očituje i u sektoru sudstva i da su tu nužne reorganizacijske mjere.

Pada nam međunarodni ugled zbog krize autoriteta kroz koju se upravo prolazi. U godišnjoj prognozi za jesen 2010. napisala sam biti ćemo prisiljeni ili uvesti potpuno državnu kontrolu s oštrim mjerama ili se prepustiti raspadu sistema na svim nivoima''. To je zvučalo vrlo grubo ali na žalost evo nas u takvoj situaciji.

Ovaj zadnji tjedan mjeseca listopada je vrlo težak: u krizi su svi partnerski odnosi, između pojedinaca, između stranaka i unutar stranaka. Ugled države u međunarodnoj zajednici pada, a u državi tj. na unutarnjopolitičkom planu pada ugled predsjednika. HDZ prolazi kroz razdoblje najveće krize i iskušenja, te podjela unutar stranke. U SDP-u problemi sa ženama ali i s njihovim partnerima, te sa ekonomijom. Smjenjuju se kadrovi, afera ne manjka.
Premijerki je jako teško i nalazi se u svojevrsnoj klopci. Ništa ne ide kako je zamišljala i teško je zadržati kontrolu. Saveznika u ovome trenutku nema.

U svijetu će se događaji odvijati u duhu prethodnog tjedna: problemi sa plinom, naftom, zagađenjima i vodom. Cijena nafte i plina će se promijeniti. Jedan poznati par će se vjenčati a slavno ime će oko 29. listopada umrijeti.

andelkasubasic.com

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 25.10.10. 14:27

ne može joj ni sam nečastivi pomoći.


registracija
4/1/09

miroljubiv, 25.10.10. 20:04

Draga gospođo Anđelka,dojavite samo kad će se većina građana probuditi iz obamrlosti i početi živjeti svoje živote,a ne životariti na iluzijama staklenih nogu HDZ i SDP cipela.Jaca je za mene već prošlost,sve što je ikad i znala,rekla je.sve ostalo je otpočetka "deja vu".


registracija
25/10/10

kalinovac, 26.10.10. 12:33

Gospodo draga nikada nije ni bila političarka,ona je jedna drugorazredna novinarka koja je zahvaljujući TUĐMANU došla u stranku i jedino što je znala to je izabrati farbu za kosu kao i njezin šef ,.nema stila, nema riječnika,poslije svake laži zakašljucuje i točno zanaš laže.Digla se protiv Sanadera koji ju je postavio i da nije bilo Sanadera nikada ta lažljivka nebi bila premijerkaq.Za sve plačke je znala možda bolje od Sanadera.Sramota za jednu državu da ima premijerku koja se neznam koliko puta sastala i rastala,zar je to primjer kako sačuvati bračnu zajednicu jet je bila ministrica za familije.


registracija
28/12/09

slave4you, 26.10.10. 22:53

NIJE NJOJ LAKO KADA JU JEBU MUSKARCI OKO SEBE....SVI RADE PRITISAK NA NJU I SVI JU KRIVE....A USTVARI SU SEKS I DRUGI LJUDI KRIVI ZA LOSE UPRAVLJANJE DRZAVE.....SRANADER JE ISTO BIO LUTKICA,A GLUP NAROD VJERUJE U TE PRICICE DA JE JADRANKA KRIVAC ZA KRIZU ITD....KOJI DEBILI U PICKU MATERINU


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika