25.10.2010. / 13:15

Autor: Sanija Hasanić

Zahvala obitelji Čakić: Čitatelji Nacional.hr-a i Zagreb Newsa dosad donirali 8 tisuća kuna

Branka je molila pomoć kako bi barem malo olakšala život svojim dvjema malodobenim kćerima i ostatku bitelji

Obitelj ČakićObitelj ČakićO teškoj sudbini Branke Čakić i njene peteročlane obitelji pisali smo prije dva tjedna, a do današnjeg datuma za pomoć ovoj obitelji čitatelji Nacionalova portala i Zagreb Newsa prikupili su više od 8000 kuna.

Podsjetimo, Branka je molila pomoć kako bi barem malo olakšala život svojim dvjema malodobenim kćerima i ostatku bitelji. Njih petero preživljava od svega dvje tisuće kuna mjesečno. Branka Čakić i njena obitelj zahvaljuju na svakoj uplaćenoj kuni svim ljudima koji su im pomogli.

Spomenimo i kako čitatelji Nacional.hr-a i Zagreb Newsa i dalje uplaćuju novac za pomoć 24-godišnjem Franji Ivošu iz Vinkovaca, mladiću koji boluje od tumora testisa koji je metastazirao na pluća, jetra i limfne čvorove, a ima i anemiju. Naime o njemu smo pisali prije mjesec dana, a do današnjeg datuma uplaćeno mu je više od 19.000 kuna. Obitelj Ivoš, a Franjo posebno, zahvaljuje svima koji su odlučili pomoći.

Ako želite pomoći Brankinoj obitelji novčane donacije možete uplatiti na njen tekući račun otvoren u Splitskoj banci.

Broj računa: 3243203807

Žiro račun Splitske banke: 2330003-1000000013

Ako želite pomoći Franji Ivošu novčane donacije možete uplatiti na tekući račun na ime Franje Ivoša otvoren u Privrednoj banci Zagreb, broj računa: 3211383107

žiro račun PBZ-a: 2340009-1000000013

Vezane vijesti

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Humanitarna akcija "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Tradicionalnu humanitarnu akciju "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine" organizirao je danas na glavnom zagrebačkom trgu Socijaldemokratski forum žena… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika