25.10.2010. / 20:52

Autor: Ana Smrečki, Hina

Epilog krvavog sukoba u Karlovcu: Odmazda zbog subotnjeg sukoba na natjecanju konja

Iz kuća su navodno privedene tri osobe, a policija je pronašla i nekoliko komada vatrenog oružja. Sukob između spomenutih romskih obitelji navodno traje već godinama. Kap koja je prelila čašu, spor je oko jedne djevojke koja neko vrijeme živi u kući Velićevih

Traganje za dokazima i počiniteljima krvavog sukoba u Karlovcu i dalje intenzivno trajeTraganje za dokazima i počiniteljima krvavog sukoba u Karlovcu i dalje intenzivno trajeNakon krvave osvete koja je u Karlovcu završila tragično, budući da je jedna osoba smrtno stradala, a da su dvije teško ranjene, policija je pokušala odgonetnut što se zaista dogodilo. Policija informacije daje na kapaljku, a glasnogovornica karlovačke policije Tamara Grčić tek je istaknula da traganje za dokazima i počiniteljima i dalje intenzivno traje.

«Poslijepodne smo digli sve raspoložive snage da se žurno razriješi ovo teško kazneno djelo i postigne maksimalna sigurnost građana. Za sada mogu reći samo to da je uhićeno više osoba, no još ne mogu potvrditi ima li među njima i počinitelja», istaknula je Grčić koja također nije željela spekulirati o motivima ovog tragičnog događaja.

Ipak, potvrdila je da je današnji krvavi okršaj povezan sa subotnjim obračunom dvojice muškaraca u Otoku Oštarijskome. Večernji list piše da se radi o obračunu dviju obitelji koji je za vikend počeo na natjecanju konja. Policija je na području općine Draganić blokirala cijelo područje, među kojima i kuće romskih obitelji Hudrović i Velić.

Iz kuća su navodno privedene tri osobe, a policija je pronašla i nekoliko komada vatrenog oružja. Sukob između spomenutih romskih obitelji navodno traje već godinama. Kap koja je prelila čašu, spor je oko jedne djevojke koja neko vrijeme živi u kući Velićevih. Sukob se dogodio danas na parkiralištu ispred trgovačkog centra Supernova.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika