Objavljeno u Nacionalu br. 780, 2010-10-26

Autor: Marko Biočina

Fotomontaže bivšeg saborskog zastupika Antuna Kapraljevića hit na internetu

Kapraljević je bio HNS-ov zastupnik do sredine 2008. godine kad je istupio iz stranke nezadovoljan stavom stranačkog vodstva kako je HNS spreman koalirati i s HDZ-om

Iako se više aktivno ne bavi politikom, bivši HNS-ov saborski zastupnik i predsjednik Saborskog povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Antun Kapraljević i dalje je politički angažiran. To se može zaključiti po šaljivim fotomontažama koje Kapraljević već dulje vrijeme objavljuje na internetskoj stranici savjest.com i u kojima komentira aktualne političke događaje u državi.

Kapraljević je za Nacional u kratkom razgovoru potvrdio kako se upravo on skriva pod umjetničkim imenom capricorn i kako je autor fotomontaža u kojima se ismijavaju članovi Vlade, ali i njegovi donedavni kolege iz oporbe: "Fotomontaže objavljene na portalu savjest.com smatram opuštajućim hobijem koji mi omogućava da iznesem svoje viđenje događaja na domaćoj političkoj sceni."

Inače, Kapraljević je bio HNS-ov zastupnik do sredine 2008. godine kad je istupio iz stranke nezadovoljan stavom stranačkog vodstva kako je HNS spreman koalirati i s HDZ-om.

Vezane vijesti

Bivši HNS-ovci: USKOK treba istražiti HDZ zbog udruživanja u zločinačku...

Bivši HNS-ovci: USKOK treba istražiti HDZ zbog udruživanja u zločinačku organizaciju

Nakon cijelog niza afera u koje su upleteni sadašnji i bivši članovi Hrvatske demokratske zajednice, dvojica bivših saborskih zastupnika HNS-a, Antun… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika