26.10.2010. / 12:01

Autor: Ivana Matić

Tatjana Jurić: Pobornica sam alternativne medicine

Lijepa voditeljica triput tjedno kombinira pilates, powerplate, terra x i mnoge druge tehnike vježbanja, a najzahvalnija je svome treneru Orlandu koji joj je ubacio i elemente korektivne tjelovježbe koja cilja baš na moje probleme s kralježnicom

Tatjana Jurić; Foto: Mateja VrčkovićTatjana Jurić; Foto: Mateja VrčkovićTatjana Jurić zaštitno je lice RTL Televizije, a gledatelje je osvojila emotivnim nastupom u emisiji "Hrvatski top model by Tatjana Jurić". Emisiju "Exploziv" vodila je pet godina, a danas uživa u novinarskom poslu kojem se u potpunosti posvetila.

U sklopu emisije "Exluziv" u svojoj rubrici "V. I. P. Tatjana Jurić" ugošćuje i intervjuira poznata lica iz svijeta hrvatskog šoubiznisa. U razgovoru za Zdrav život otkriva kako je prije deset godina, nakon što je ozlijedila kralježnicu i neko vrijeme bila nepokretna, promijenila svoje životne navike. Od tada redovito vježba kako bi živjela bez boli.

ZDRAV ŽIVOT: Koliko je po vama tjelovježba korisna za zdravlje?

- U mom je slučaju tjelovježba nešto što nikako ne smijem zanemarivati. Prije više od deset godina ozlijedila sam kralježnicu, zaradila discus herniju i neko vrijeme bila gotovo nepokretna. Danas vježbam da bih živjela bez boli, a ne zbog trenda.

Triput tjedno kombiniram pilates, powerplate, terra x i mnoge druge tehnike vježbanja, a najzahvalnija sam svome treneru Orlandu koji mi je ubacio i elemente korektivne tjelovježbe koja cilja baš na moje probleme s kralježnicom. Svakome bih preporučila, ako je u mogućnosti, da radi sa stručnjakom. Njihovi savjeti i znanje su od goleme koristi.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Zdravog života!

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

registracija
24/4/10

fiorano, 26.10.10. 13:22

Tko je Tatjana Jurić?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika