26.10.2010. / 12:29

Autor: Nacional.hr

Raspisuje se međunarodna tjeralica za Miroslavom Kutlom

Već desetak dana Kutle boravi u susjednoj Bosni i Hercegovini, a sudovima se preko svojih odvjetnika pokušava opravdati liječničkom dokumentacijom koja prema medicinskim vještacima ne ukazuje da bi Kutle bio nesposoban za prisustvovanje raspravama

Miroslav KutleMiroslav KutleOd jučer Hrvatska ima novog bjegunca pred pravosuđem. Njegovo ime je Miroslav Kutle i najpoznatiji je hrvatski pretvorbeni tajkun, a status bjegunca stekao je upornim opstruiranjem pravosudnog sustava, odnosno miniranjem ročišta u slučaju Gradskog podruma, na kojima se nije pojavljivao, piše Poslovni dnvevnik.

Tijekom utorka rješenje kaznenog vijeća Općinskog kaznenog suda u Zagrebu, koje je donijelo odluku o pritvoru, stići će i u ravnateljstvo policije.

Tamo će se ubrzo raspisati međunarodna tjeralica za tajkunom koji je obilježio bolni proces hrvatske privatizacije. Jasno je kako će nakon toga policija BiH Kutlu potražiti u rodnom Širokom Brijegu gdje se trenutno nalazi, piše Poslovni.

Već desetak dana Kutle boravi u susjednoj Bosni i Hercegovini, a sudovima se preko svojih odvjetnika pokušava opravdati liječničkom dokumentacijom koja prema medicinskim vještacima ne ukazuje da bi Kutle bio nesposoban za prisustvovanje raspravama.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 26.10.10. 12:43

Lovu je maznuo,Hrvatsku uništio,situirao se dobro koferima novca i sada nazad od kud je i ponikao.Hercegovina.Po presudi,dobije li manje od 15 godina,sve je samo farsa.Umirovljenici u Hrvatskoj,naprasni i izvanredni,radnici bez posla i novca,obespravljeni u raznim osobnim situacijama,žrtve su Miroslava Kutle.Između ostalih sudionika pljačke.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 26.10.10. 12:56

Parola Ercegovackih domoljuba.Mazni-Bjezi na sigurnuje.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika