26.10.2010. / 12:39

Autor: Hina

Burno na Prisavlju: Programsko vijeće HRT-a prekinulo sjednicu

"Ispričavam se što se sjednica ne može održati jer Bahtijari ne želi sudjelovati", na kraju je konstatirao Milas i zatvorio sjednicu. Bahtijari je odlazeći iz dvorane samo poručio: "Nisam ja kriv"

Hašim Bahtijari (desno) uzrokovao je prekid sjednice Programskog vijeća HRT-a (Foto: Željko Hladika/PIXSELL)Hašim Bahtijari (desno) uzrokovao je prekid sjednice Programskog vijeća HRT-a (Foto: Željko Hladika/PIXSELL)Programsko vijeće HRT-a danas je trebalo raspravljati o informativnom programu HTV-a, ali je sjednica prekinuta jer ju je napustio član Vijeća Hašim Bahtijari, nezadovoljan načinom na koji je sjednica pripremljena.

"Nekima ništa ne znači poslovnik a nekima ni Zakon o HRT-u", rekao je Bahtijari", dodavši da nema materijala, obrazloženja ni prijedloga zaključaka pa ne želi sudjelovati na sjednici.

Vijeće je time ostalo bez kvoruma pa je sjednica prekinuta.

Bahtijarija, kojemu se pridružila Anja Šovagović, pokušali su odobrovoljiti predsjednik Vijeća Zvonko Milas i član Želimir Mesarić, ali to im nije pošlo za rukom. "Ovo je napravljeno u dobroj vjeri i dobroj namjeri i ne možete sjednicu na ovaj način opstruirati", rekao je Milas te shvativši da to upravo rade dodao, "ipak možete".

"Ispričavam se što se sjednica ne može održati jer Bahtijari ne želi sudjelovati", na kraju je konstatirao Milas i zatvorio sjednicu. Bahtijari je odlazeći iz dvorane samo poručio: "Nisam ja kriv".

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika