26.10.2010. / 15:02

Autor: Andrea Belin

Župnika koštao TV nastup: Simpatizer neonacista dobio kopito tek kad je postao Pop Star

Župnik je tisuće huligana koji su demolirali centar Beograda te ozlijedili desetke policajaca i nešto manje sudionika parade nazvao 'normalnim Beograđanima',a 'normalne Zagrepčane' pozvao je da se ugledaju na srpske huligane

Franjo Jurčević; Foto: Hajrudin Merdanović/24sataFranjo Jurčević; Foto: Hajrudin Merdanović/24sataKontroverzni kastavski župnik Franjo Jurčević koji je u središte medijske pozornosti došao sredinom listopada nakon što je sudionike gay parade u Beogradu nazvao bolesnicima i psihopatima izbatinanima od majke prirode, navodno više neće obnašati ovu funkciju, piše Dnevnik.hr.

'Kap koja je prelila čašu' navodno je bio intervjuu u Red Carpetu u kojem je Jurčević još jednom pokazao zgražanje prema homoseksualcima.

Da je samo pitanje dana kada će biti smjenjen s pozicije kastavksog župnika Jurčević je dao naslutiti u ponedjeljak na svom blogu.

'Potvrđujem ono što sam nedavno ovdje i pisao, da ću - u dogovoru sa svojim nadbiskupom, mons. dr. Ivanom Devčićem - otići iz Kastva. Mnogima će to biti drago, nekima još draže a nekima će biti i žao. Tako je to uvijek i u svim prigodama. Jedino krijem datum kada će se to dogoditi. Ono što bih ovom prigodom želio naglasiti: to neće imati nikakve veze sa mojim pisanjem na blogu niti će imati veze sa napadima i pisanjima dnevnog tiska i raznih TV postaja o meni', poručio je Jurčević.

Podsjetimo, župnik je tisuće huligana koji su demolirali centar Beograda te ozlijedili desetke policajaca i nešto manje sudionika parade nazvao 'normalnim Beograđanima',a 'normalne Zagrepčane' pozvao je da se ugledaju na srpske huligane.

Vezane vijesti

Policijske snage na splitskim ulicama

Policijske snage na splitskim ulicama

U ranim poslijepodnevnim satima, uoči današnjeg Split Pridea, raspoređene su policijske snage koje će osiguravati povorku, a prostor splitske Rive… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika