26.10.2010. / 16:02

Autor: Hina

Navijačko kamenovanje: Delije napali Duška Tošića i Jelenu Karleušu

Tošića i Karleušu su zasuli kamenjem, a potom sprejom ispisali niz pogrdnih poruka na njihovom automobilu. Tošić i Karleuša izvukli su se bez ozljeda, a napadači su se razbježali prije dolaska policije

Jelena KarleušaJelena KarleušaNavijači Crvene zvezde izazvali su novi incident na beogradskim ulicama. U noći s ponedjeljka na utorak napali su nogometaša Crvene zvezde Duška Tošića i njegovu suprugu pjevačicu Jelenu Karleušu.

Prema pisanju srpskih medija skupina huligana zamjerila je Tošiću na lošoj igri u gradskom derbiju protiv Partizana, no on im se suprostavio. To je napadače još više razbjesnilo pa su Tošića i Karleušu zasuli kamenjem, a potom sprejom ispisali niz pogrdnih poruka na njihovom automobilu. Tošić i Karleuša izvukli su se bez ozljeda, a napadači su se razbježali prije dolaska policije.

Ljubavi, svi smo mi pederi: Kako je Jelena Karleuša očitala bukvicu Srbendama

Navijači Crvene zvezde optuženi su za izazivanje nereda u Genoi i prekida utakmice Italija - Srbija u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine.

Vezane vijesti

Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija UEFA-e

Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija UEFA-e

Zbog dugovanja prema bivšim igračima, trenerima, zaposlenicima u klubu, kao i drugim klubovima, Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija… Više

Komentari

registracija
25/12/09

trta333, 26.10.10. 17:26

Ma ništa od toga nije istina.Ovoj fuksi treba publicitet,pa sad počela da izmišlja stvari,kako bi novine o njoj svakodnevno pisale.Pa ta tucaljka,koja ima tri razreda srednje škole i koju nije opalio samo onaj ko je žurio na voz ili autobus,odjedanput bi sebi da napravi imidž i da bude neko:Ona je pandan Nives u Srbiji.I ona bi da piše o doživljajima iz silnih tucaja sa kojekavim propalitetima i mafijašima iz Beograda.To je jedna prljavuša i ne zaslužuje da joj se ime spomene u bilo kojim novinama:Ona ne može biti primer ni svojoj djeci,a kamo li kome drugom.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika