26.10.2010. / 16:13

Autor: Andrea Belin

Američki tabloidi tvrde: 'Angelina Jolie je u blaženom stanju'

Par se još uvijek nije oglasio o navodnom dolasku prinove, međutim neimenovani izvori bliski paru tvrde kako postoji mogućnost da je glumica u blaženom stanju jer joj nevjenčanu suprug u posljednje vrijeme posvećuje previše pažnje

Angelina Jolie i Brad Pitt na setu u BudimpeštiAngelina Jolie i Brad Pitt na setu u BudimpeštiFotografije Angeline Jolie i Brad Pitta iz Budimpešte koje su počele kružiti Internetom, na kojima se glumica pojavljuje u širokom puloveru, američkim medijima bile su dovoljne da se raspišu kako slavni hollywoodski par očekuje sedmo dijete.

Par se još uvijek nije oglasio o navodnom dolasku prinove, međutim neimenovani izvori bliski paru tvrde kako postoji mogućnost da je glumica u blaženom stanju jer joj nevjenčanu suprug u posljednje vrijeme posvećuje previše pažnje što inače čini samo u takvim situacijama.

Hoće li slavni hollywoodski par uistinu uskoro dobiti dijete, tek ćemo saznati.

Podsjetimo, s obzirom da joj je na kraju ipak dozvoljeno snimanje filma u susjednoj Bosni i Hercegovini, hollywoodska glumica Angelina Jolie bi tamo trebala stići već početkom sljedećeg mjeseca. Kako doznaje srpski Blic, producenti filma će nevjenčanoj supruzi Brada Pitta za smještaj ponuditi čak četiri vile u Sarajevu.
'Iako su nas problemi oko dozvole malo omeli, nastavili smo sa pripremama bez većih problema i sad sve normalno ide. Stižemo spremiti sve pred Angelinin dolazak početkom studenog', objašnjavao je Edin Šarkić. Ostatak filmske ekipe biti će smješten u hotelu.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika