26.10.2010. / 19:51

Autor: Hina

Tjelohranitelji Angele Merkel priveli muškarca koji je uporno pokušavao provaliti u njezin dom

Čini se da se muškarac žalio što kancelarka nije odgovarala na njegova pisma, izvijestio je Bild. Tjelohranitelji su muškarca priveli i odveli u bolnicu na psihijatrijska ispitivanja i liječenje, ali ondje nije prisilno zadržan, piše Bild

Angela MerkelAngela MerkelTjelohranitelji njemačke kancelarke Angele Merkel priveli su muškarca koji je pokušavao ući u njezinu kuću, rekao je u utorak glasnogovornik njemačke vlade.

Pretprošli i prošli vikend 45-godišnjak je uspio ući u vrt kancelarkine kuće za odmor u seocetu sjeverno od Berlina, a jednom je, čini se, zvonio na vratima dok je Angela Merkel bila u kući.

Nekoliko tjedana prije toga policija, koja je čuvala kancelarkin stan u Berlinu, otjerala je tog muškarca kad se pojavio i ondje.

List Bild je napisao da je riječ o duševno poremećenu muškarcu, a izvori iz policije su rekli da je novinar "freelancer".

Čini se da se muškarac žalio što kancelarka nije odgovarala na njegova pisma, izvijestio je Bild. Tjelohranitelji su muškarca priveli i odveli u bolnicu na psihijatrijska ispitivanja i liječenje, ali ondje nije prisilno zadržan, piše Bild.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika