27.10.2010. / 08:39

Autor: Hina

'Dva i pol promila': Charlie Sheen hospitaliziran zbog pijanstva u hotelu

U policijskom izvješću stoji da je ophodnja došla na poziv hotelskog osoblja i zatekla glumca u "intoksiciranom i inkoherentnom stanju" te da je odveden u bolnicu nakon što je sam na to pristao

Charlie SheenCharlie SheenAmerički glumac Charlie Sheen pronađen je u utorak gol i pijan u luksuznom hotelu Plaza u New Yorku, objavili su lokalni mediji, dok policija u službenom izvješću ističe da je hospitaliziran jer je zatečen u visoko toksiciranom stanju.

Sheenov glasnogovornik tvrdi da je 45-godišnja zvijezda koja je na odvikavanju od ovisnosti loše odreagirala na neutvrđeni lijek.

"Možemo ustvrditi da je Charlie imao alergijsku reakciju na neki lijek i da je odvezen u bolnicu iz koje bi trebao izaći sutra", kazao je glasnogovornik Stan Rosenfield.

U policijskom izvješću stoji da je ophodnja došla na poziv hotelskog osoblja i zatekla glumca u "intoksiciranom i inkoherentnom stanju" te da je odveden u bolnicu nakon što je sam na to pristao.

No, mediji tvrde da je Sheen bio s neidentificiranom ženskom osobom te da je gol i pijan pronađen u uništenoj hotelskoj sobi. Nakon cjelonoćne zabave navodno se razljutio kada je shvatio da mu nedostaje novčanik.

Glumac koji je osim s ovisnostima već imao problema i s obiteljskim nasiljem u New Yorku je bio u posjeti bivšoj supruzi i njihovim kćerima.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika