27.10.2010. / 08:53

Autor: Totalsport

Mourinho: Igrači su dali sve od sebe, a to je najvažnije

- Stavi li se ova utakmica i u kontekst da je samo prva od dvije, onda stvari dobro izgledaju. Pobijedit ćemo kod kuće i izboriti nastavak natjecanja. Uopće ne sumnjam da idemo dalje - kazao je Mourinho

Jose MourinhoJose MourinhoNogometaši madridskog Reala nisu uspjeli svladati trećeligašku Murciju u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa kralja. Štoviše, nisu zabili niti gol u remiju 0-0...

Nezadovoljan konačnim ishodom utakmice bio je trener favorizirane momčadi Jose Mourinho, međutim, i nakon podbačaja u prvom ogledu ovih momčadi našao je riječi hvale za svoje igrače:

- Zadovoljan sam. Igrali smo ozbiljnu utakmicu i pokušali u njoj doći do pobjede. Kritiziram samo one koji nisu dali sve od sebe, no u ovom ogledu takvih nije bilo. Ništa negativnog na račun svoje momčadi ne mogu reći jer sam, unatoč ishodu utakmice, zadovoljan.

- Naporno smo radili, stvorili mnoge šanse za postizanje pogodaka, momci su se trudili i to je ono važno. Bili smo i limitirani činjenicom da nisu igrali kreativci poput Alonsa i Özila.

- Svaka momčad koja nam se suprotstavi čini to obranom. Racing je igrao s petoricom u posljednjem redu i to nije bio problem (pobjeda 6-1, op.a.), a i Murcija je odigrala dobru utakmicu. Nismo pobijedili jer su na vratima imali fantastično raspoloženog golmana, a i travnjak je bio u jadnome stanju. Isti je slučaj bio i kad smo igrali kod Levantea (prvenstvenih 0-0, op.a.).

- Stavi li se ova utakmica i u kontekst da je samo prva od dvije, onda stvari dobro izgledaju. Pobijedit ćemo kod kuće i izboriti nastavak natjecanja. Uopće ne sumnjam da idemo dalje - kazao je Mourinho.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika