27.10.2010. / 09:03

Autor: Hina

Osam beskućnika poginulo u požaru u središtu Praga

Požar su mogle izazvati upaljene svijeće u toj zgradi bez struje. U svladavanju požara korištena su je 23 vatrogasna vozila

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaOsam beskućnika smrtno je stradalo u noći s utorka na srijedu u požaru napuštene zgrade u središtu Praga, izjavila je u srijedu glasnogovornica vatrogasaca Pavlina Adamcova.

Do požara je došlo u zgradi koja se nalazi pored autobusnog kolodvora Prag-Florenc, kazala je ona. Požar je svladan, a dvije osobe su spašene iz plamena, rekla je ona. Identitet žrtava kao ni uzroci nesreće nisu još bili poznati u srijedu ujutro, kazala je Adamcova.

"Radi se o napuštenoj dvokatnici", kazala je glasnogovornica.

Požar su mogle izazvati upaljene svijeće u toj zgradi bez struje. U svladavanju požara korištena su je 23 vatrogasna vozila.

Autobusni kolodvor nije zahvaćen vatrom. Željeznički kolodvor kao i nekoliko luksuznih hotela nalazi se u istoj četvrti, prvom okrugu Praga.

Vezane vijesti

Sućut Josipovića češkom predsjedniku Klausu

Sućut Josipovića češkom predsjedniku Klausu

U povodu tragične prometne nesreće kod tunela Krpani na autocesti A1 Zagreb-Split, u kojoj je noćas stradao velik broj čeških turista, predsjednik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika