27.10.2010. / 15:42

Autor: Hina

'Slatka pop zvijezda': Nova vrsta manga zvat će se po Kylie Minogue

Znanstvenici iz australskog Sjevernog teritorija, federalne teritorijalne jedinice, uzgojili su tri nove vrste manga, a tamošnji ministar industrije Kon Vatskalis želi da se jedna od njih nazove po svjetski poznatoj pjevačici

Kylie MinogueKylie Minogue"Slatka" pop zvijezda Kylie Minogue mogla bi postati još slađa ako se ostvari ideja australskog političara da se nova vrsta manga nazove njezinim imenom.

Znanstvenici iz australskog Sjevernog teritorija, federalne teritorijalne jedinice, uzgojili su tri nove vrste manga, a tamošnji ministar industrije Kon Vatskalis želi da se jedna od njih nazove po svjetski poznatoj pjevačici.

"Mislim da bi novi mango trebalo nazvati Kylieinim imenom", rekao je Vatskalis. "Ona je princeza popa i kao svaka princeza zaslužuje da se mango, simbol Sjevernog teritorija nazove po njoj", dodao je.

Vatskalis je najavio da će Minogue poslati uzorke kako bi bila jedna od prvih koja će kušati nove vrste tog tropskog voća.

Tri nove vrste, uzgojene nakon 16 godina istraživanja u sklopu australskog nacionalnog programa uzgoja manga, izraženije su rumene boje koja ih čini privlačnijim kupcima. Osim toga, obilnije rode i mogu se brati duže vremena nego postojeće vrste.

Vezane vijesti

Foto: Kylie Minogue - zgodnija nego ikad

Foto: Kylie Minogue - zgodnija nego ikad

Kylie Minogue, poznata australska pjevačica, pali i žari glazbenom scenom od 80-ih godina. Često su redatelji u njenim spotovima naglašavali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika