28.10.2010. / 10:01

Autor: Nacional.hr

Ivan Klasnić osumnjičen za silovanje 17-godišnje Britanke

Hrvatski nogometni reprezentativac je navodno već uhićen, ispita i pušten uz jamčevinu, a prema policijskom izvješću djevojka je silovana u ponedjeljak oko pet sati ujutro u Manchesteru

Ivan Klasnić, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač engleskog kluba Bolton Wanderers F.C. našao se u središtu jednog skandala.

Naime, nogometaš je osumnjičen za silovanje 17-godišnje Britanke, javljaju njemački mediji.

Klasnić je navodno već uhićen, ispitan i pušten uz jamčevinu, a pred sudom bi se trebao pojaviti 1. studenog. Prema policijskom izvješću djevojka je silovana u ponedjeljak oko pet sati ujutro u Manchesteru.

Inače, prije Hamburga i TSV Stellingena, Klasnić je igrao u lokalnom St. Pauliju. U Werder prelazi 2001. godine, no u prvoj momčadi ostavlja dublji trag tek nakon dvije godine zbog teške ozljede koljena, koja ga je udaljila s terena. Tijekom siječnja 2007. zbog komplikacija nastalih na bubrezima koji su zahtijevali hitnu transplantaciju, na Ivanu Klasniću izvršena je hitna operacija te mu je implantiran majčin bubreg. Kako je Ivanov organizam odbacio majčin implantirani bubreg obavljena je druga operacija, u kojoj je donor bio njegov brat. Nakon pola godine oporavka Klasnić se vratio na nogometne terene.

Nogometaš je braku od 2003. godine, a ima i trogodišnju kćer.

Vezane vijesti

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (32) potvrdio je da nakon tri sezone napušta Bolton. Prema pisanju Bolton Newsa, očekuje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika