28.10.2010. / 13:16

Autor: Nacional.hr

Nova karijera: Nina Badrić postala kućna pomoćnica

Pjevačica će u epizodnoj ulozi spletom okolnosti pokucati Fazlinovićima na vrata kada se greškom umjesto na Farukov oglas za glazbenog izvođača, javi na Izetov oglas za kućnu pomoćnicu

Mustafa Nadarević i Nina Badrić u 'Lud, zbunjen, normalan'Mustafa Nadarević i Nina Badrić u 'Lud, zbunjen, normalan'Nakon prve emisije uživo Supertalenta članica žirija Nina Badrić ubrzo će se pojaviti i u popularnoj humorističnoj seriji 'Lud, zbunjen, normalan'.

Popularnoj pjevačici upravo je ovaj projekt ispunio dugoočekivani san - da barem nakratko glumi. Nina će u epizodnoj ulozi spletom okolnosti pokucati Fazlinovićima na vrata kada se greškom umjesto na Farukov oglas za glazbenog izvođača, javi na Izetov oglas za kućnu pomoćnicu.

S obzirom da je Buba koju tumači glumica Belma Lizde Kurt uzela predah te otišla na godišnji odmor, Izet mora hitno pronaći novu kućnu pomoćnicu, dok njegov sin Faruk i dalje traži novi materijal za glazbenog izvođača.

Vezane vijesti

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je poseban poklon svim svojim vjernim posjetiteljima i kupcima - Westgate… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika