28.10.2010. / 14:01

Autor: Martina Čizmić

Berlusconi spavao s maloljetnicom? 'To su laži, žele ga diskreditirati uoči izbora'

Talijanska policija ističe kako još uvijek provodi istragu te nisu podignute nikakve optužnice. Također, dodaju kako nije isključeno da je 18-godišnjakinja priču izmislila zbog samopromocije ili je dio grupe koja je planirala ucjenjivati Berlusconija

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiTalijanskom premijeru Silviju Berlusconiju nisu strani seksualni skandali. Dovoljno je samo podsjetiti na prošlogodišnji skandal sa seksualnim zabavama u njegovoj vili. No, čini se da bi ga sad mogle snaći i ozbiljnije posljedice.

Naime, u talijanskim medijima se pojavila priča o marokanskoj manekenki Ruby koja tvrdi da joj je Berlusconi plaćao za seks dok je još bila maloljetna. Nju je policija uhvatila u Milanu bez boravišne dozvole, nakon čega im je ispričala kako poznaje talijanskog premijera i način na koji su se upoznali.

Prema njenoj priči, koja se nekoliko puta mijenjala, Ruby je sudjelovala u nekoliko privatnih zabava koje je Berlusconi organizirao u svojoj privatnoj vili u predgrađu Rima. Bila je u krugu mladih djevojaka koje su se željele probiti na televiziju i film.

Talijanska policija ističe kako još uvijek provodi istragu te nisu podignute nikakve optužnice. Također, dodaju kako nije isključeno da je 18-godišnjakinja priču izmislila zbog samopromocije ili je dio grupe koja je planirala ucjenjivati Berlusconija.

Premijer nije komentirao najnovije optužbe, no iz njegove stranke poručuju kako je ovo još samo jedan u nizu skandala koji se pojavljuju kako bi se uoči parlamentarnih izbora diskreditiralo Berlusconija i njegovu stranku.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika