28.10.2010. / 15:02

Autor: Nacional.hr

Video: Pogledajte kako je sudac dobio batine na utakmici 4. HNL u Siveriću

Zanimljivo kako su nogometaši Rudara incident napravili i kolo ranije kada je zbog napada na suca isključen Matić koji je za taj incident dobio četiri utakmice suspenzije

Foto: ScreenshotFoto: ScreenshotAko do sada niste vjerovali da suci u nižim ligama hrvatskog klupskog nogometa doslovno 'nose glavu u torbi', pred vama je najbolji dokaz kolike opasnosti prijete sucima na utakmicama nižih liga.

Snimke dolaze s utakmice između Rudara iz Siverića i Sabunjara iz Privlake koji se natječu u 4. HNL jug. Utakmica 9. kola bližila se kraju, rezultat je bio 3-3, a sudac nije dosudio - mora se priznati očigledni - penal za Rudar. No, ono što je slijedilo nakon toga više je sličilo na filmove Bruce Leeja nego na nogometnu utakmicu.

Nezadovoljan njegovom odlukom prvo ga je nogom i šakom udario Luka Bukarica, a zatim i Mladen Bukarica. Arbitar Pavić je obojici pokazao crvene kartone te je nakon konzultacija sa svojim pomoćnicima odlučio da je sposoban nastaviti dvoboj.

Zanimljivo kako su nogometaši Rudara incident napravili i kolo ranije kada je zbog napada na suca isključen Matić koji je za taj incident dobio četiri utakmice suspenzije.

Vezane vijesti

Česi strateški partner NK Karlovca?

Česi strateški partner NK Karlovca?

Za ponedjeljak je sazvana Izvanredna skupština Nogometnog kluba Karlovac na kojoj se očekuju i predstavnici češke tvrtke Gurman kao novog strateškog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika