28.10.2010. / 16:38

Autor: Hina

'Špaco' otišao s Poljuda: Stanko Poklepović više nije trener Hajduka

Hajduk je potrazi za Poklepovićevim nasljednikom, a kao glavni kandidat figurira sadašnji trener Cibalije Stanko Mršić

Stanko PoklepovićStanko PoklepovićNogometni klub Hajduk je na svojoj službenoj internetskoj stranici (www.hajduk.hr) objavio kako Stanko Poklepović više nije trener prve momčadi, a da će današnji poslijepodnevni trening voditi dosadašnji Poklepovićev pomoćnik Joško Španjić.

Sportski direktor Hajduka Ivica Kalinić izjavio je kako postoji mogućnost da Španjić vodi momčad i u subotnjem prvenstvenom susretu protiv Hrvatskog dragovoljca.

Hajduk je potrazi za Poklepovićevim nasljednikom, a kao glavni kandidat figurira sadašnji trener Cibalije Stanko Mršić.

Da je Mršić vrlo blizu klupi Hajduka potvrđuje i to da je Cibalia za petak sazvala konferenciju za novinare na kojoj će tema biti "slučaj Hajduk".

Iskusni Poklepović morao je napustiti mjesto trenera Hajduka nakon što je momčad izgubila tri utakmice zaredom. Prošloga tjedna je u četvrtak Hajduk izgubio sa 0-2 na gostovanju kod Zenita u Sankt Peterburgu u Europskoj ligi, u nedjelju je u susretu 12. prvenstvenog kola sa 2-1 bolja od Hajduka bila Cibalia, a jučer je Splićane u osmini finala hrvatskog Kupa sa 1-0 na Poljudu svladala Istra 1961 i tako ga izbacila iz daljnjeg natjecanja.

Vezane vijesti

Česi strateški partner NK Karlovca?

Česi strateški partner NK Karlovca?

Za ponedjeljak je sazvana Izvanredna skupština Nogometnog kluba Karlovac na kojoj se očekuju i predstavnici češke tvrtke Gurman kao novog strateškog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika