29.10.2010. / 09:17

Autor: Hina

Završena konferencija HUOJ-a: Roditelji Luke Ritza komunikatori godine

U obrazloženju žirija HUOJ-a navodi se kako su "Suzana i Reno Ritz i u najtežoj životnoj situaciji, nakon gubitka djeteta, pokazali kako se djelovanje i komunikaciju može okrenuti u pozitivnom smjeru"

Suzana i Reno Ritz; Foto: Siniša Kanižaj/PIXSELLSuzana i Reno Ritz; Foto: Siniša Kanižaj/PIXSELLKonferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) završila je dodjelom nagrada za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću tijekom protekle godine, a posebno priznanje za komunikatore godine dobili su roditelji tragično preminulog Luke Ritza - Suzana i Reno Ritz.

Jedanaesta konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) okupila je dosad rekordnih 400 sudionika, a stručni žiri HUOJ-a odabrao je pobjednike u pet kategorija, priopćeno je iz HUOJ-a.

U kategoriji Odnosa s javnošću u javnom sektoru pobijedila je edukativno-informativna javna akcija "Zajedno protiv raka". Među velikim tvrtkama, u kategoriji Odnosa s javnošću u poslovnom sektoru, nagradu je osvojio projekt "Obilježavanje 60. obljetnice Ericssona Nikole Tesle", a među malim i srednjim tvrtkama projekt Miss Meghan u Hrvatskoj.

U kategoriji Društveno odgovorno poslovanje nagrada je pripala projektu "10 godina Vipneta", a u kategoriji interne komunikacije Komunikacijskom priručniku Zagrebačke banke.

Priznanje za komunikatora godine, osobe iz javnog života koje su se tijekom prethodne godine istaknule u komunikaciji s javnošću, dobili su roditelji Luke Ritza - Suzana i Reno Ritz. U obrazloženju žirija HUOJ-a navodi se kako su "Suzana i Reno Ritz i u najtežoj životnoj situaciji, nakon gubitka djeteta, pokazali kako se djelovanje i komunikaciju može okrenuti u pozitivnom smjeru". "Umjesto u ljutnju, gnjev i ogorčenost, svoju bol i tugu usmjerili su u aktivan društveni angažman na području rješavanja nepobitnog problema našeg društva - nasilja među mladima", ističe se.

Konferencija HUOJ-a održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića u zagrebačkom kinu Europa, a ugostila je brojne ugledne svjetske i domaće predavače. Organizirana su i dva okrugla stola "Društvena odgovornost tvrtki u doba recesije" i "On line revolucija u praksi - pogled iz regije". U sklopu konferencije predstavljena je i 11. knjiga u izdanju HUOJ-a "Mjerenje i evaluacija u odnosima s javnošću", urednika Ane Tkalac Verčič, Dejana Verčiča te Betteke van Ruler.

Vezane vijesti

'Luka Ritz je simbol borbe protiv nasilja'

'Luka Ritz je simbol borbe protiv nasilja'

Učenice osnovne i srednje škole Ivona Farkaš i Klara Đurkin dobitnice su ovogodišnje nagrade Luka Ritz za promicanje tolerancije i škole bez nasilja,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika