29.10.2010. / 11:27

Autor: Andrea Belin

Klasnićev prijatelj za Mirror: On nema veze s tim, u stanu su bila njegova dva prijatelja

"U roku od 24 sata oni bi se trebali vratiti u Veliku Britaniju gdje će razgovarati s policijom. Klasnićev jedini problem u cijeloj priči je to što su optužbe za silovanje vezane uz stan koji je u njegovom vlasništvu"

Ivan KlasnićIvan KlasnićNeimenovani kolega Ivana Klasnića, osumnjičenog za silovanje 17-godišnjakinje, rekao je u izjavi za engleski Mirror kako je te noći Klasnić bio u svom manchesterskom stanu, ali zajedno sa svoja dva prijatelja iz Njemačke

"U roku od 24 sata oni bi se trebali vratiti u Veliku Britaniju gdje će razgovarati s policijom. Klasnićev jedini problem u cijeloj priči je to što su optužbe za silovanje vezane uz stan koji je u njegovom vlasništvu", izjavio je neimenovani kolega.

Da je bivši igrač Werdera iz Bremena i sadašnji član Bolton Wanderersa ispitan zbog navoda da je silovao 17-godišnju djevojku u četvrtak je objavio njemački Bild. Prema navodima lista, policija je u priopćenju objavila da je Klasnić ispitan i pušten uz jamčevinu. Bild navodi da će se Klasnić 1. studenoga pojaviti pred sudom koji će odlučiti o daljnjem postupku. Što se točno dogodilo, za sada još nije jasno, ali policija je objavila da je u ponedjeljak u pet sati ujutro primila hitan poziv da je u središtu Manchestera jedna sedmnaestogodišnja djevojka silovana.

U Klasnićevu nevinost uvjeren je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić. Hrvatski strateg je naglasio kako svi u reprezentativnom taboru vjeruju da je Ivan nevin, kao što vjeruje svatko tko ga imalo poznaje.

Vezane vijesti

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Klasnić potvrdio da napušta Bolton

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (32) potvrdio je da nakon tri sezone napušta Bolton. Prema pisanju Bolton Newsa, očekuje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika